`Ik hou van Holland!`

ikhouvanholland002.jpg1996246.jpg1996249.jpgikhouvanholland001.jpg

 Tijdens deze creatieve workshop ga je een Amsterdams huisje (35 x 16 cm) of Kussend paartje (25 x 25 cm) pimpen. We gaan met verschillende materialen aan de slag zoals: verf, behang, zeil, kant, veel verschillende soorten lint, roosjes, bloemetjes, knoopjes, veertjes en nog veel meer diverse soorten applicatiemateriaal.  Deze decoraties zijn erg leuk om neer te zetten of te hangen in `t toilet, de gang en doen het ook erg leuk in de kinderkamer.

Kosten: €22,50 per persoon.

Dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt voor de workshop `Ik hou van Holland`. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. (Op locatie alleen iets lekkers) Het totaalbedrag dient contant te worden voldaan na afloop van de workshop.

Tijd/Plaats: De workshop duurt ongeveer 2 uur . De workshop wordt bij mij thuis gegeven in een aparte workshopruimte. (Heemskerk, Noord Holland) KLIK HIER voor foto's van de workshopruimte.
De workshop kan vanaf 10 personen ook op locatie gegeven worden. Buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf mijn huisadres, reken ik een kilometer/reistijdvergoeding (€0,50/km). Als je met een hele grote groep bent, kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 100 pers.)

 Aantal Deelnemers: Bij mij in de workshopruimte heb ik plaats voor maximaal 10/12 personen. Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6 personen.

 Workshop de luxe: Je kunt ook een `workshop Ik hou van Holland de luxe` boeken. Een workshop de luxe kost €29,95. Hierbij zit dan extra inbegrepen naast de standaard workshop: allerlei lekkere hapjes en snoeperijen (zoet en hartig). Er wordt ook wijn, bier en fris geschonken.

Wil je een workshop boeken in combinatie met een professionele high tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER voor de beschikbare workshopdata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbieding

  • dhl

Gastenboek

  • 23-04-2018 - Wat was het weer een leuke workshop! Bedankt voor al...  lees meer
  • 14-03-2018 - bedankt voor de gezellige workshop. we hebben genoten! lees meer
  • 03-01-2018 - Sleuterhangertje van olifant goed aangekomen ! Tevreden met het resultaat...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2018 Desi Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel