Workshop Etagere maken


Tijdens deze creatieve workshop ga je een etagere (3 lagen) maken van vintage en nieuw servies. 

Er is genoeg keuze uit verschillende soorten modern, retro en klassiek servies, zoals bordjes, kopjes, kannetjes, vaasjes, ijscoupes, letterbakfiguurtjes, maar ook zijn er verschillende lintjes, knoopjes, roosjes, strikjes, plaksteentjes, kraaltjes en hangertjes die je mag gebruiken.

Je maakt iets unieks wat nergens te koop is in jouw smaak. De etagere kan niet in de vaatwasser en kan schoongemaakt worden met een nat doekje.

Kosten: € 27,50 per persoon.

Dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt om een hippe etagere te maken. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. (Op locatie alleen iets lekkers) Het totaalbedrag dient contant te worden voldaan na afloop van de workshop.

Tijd/Plaats: De workshop duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur . De workshop wordt bij mij thuis gegeven in een aparte workshopruimte. (Heemskerk, Noord Holland) KLIK HIER voor foto's van de workshopruimte. De workshop kan vanaf 10 personen ook op locatie gegeven worden. Buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf mijn huisadres, reken ik een kilometer/reistijdvergoeding (€0,50/km). Als je met een hele grote groep bent, kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 100 pers.)

Aantal Deelnemers: Bij mij in de workshopruimte heb ik plaats voor maximaal 10/12 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen. 

 Workshop de luxe: Je kunt ook een `workshop etagere maken de luxe` boeken. Een workshop de luxe kost €34,95. Hierbij zit dan extra inbegrepen naast de standaard workshop: allerlei lekkere hapjes en snoeperijen (zoet en hartig). Er wordt ook wijn, bier en fris geschonken.

Wil je een workshop boeken in combinatie met een professionele high tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER voor de beschikbare workshopdata

Aanbieding

sleutel-/tashanger Holland € 9,95 € 5,95
  • dhl

Gastenboek

  • 29-08-2020 - Ik zou graag met een vriendin een workshop volgen. Is...  lees meer
  • 30-06-2020 - Ik vroeg me af wanneer je weer workshops gaat geven?
    Ik...  lees meer
  • 30-06-2020 - Enige spulletjes! lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2020 Desi Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel