Workshop Kandelaar maken


Tijdens deze creatieve workshop ga je een kandelaar (van ongeveer 20-25 cm) maken van vintage en nieuw servies. 

Er is genoeg keuze uit verschillende soorten modern, retro en klassiek servies zoals: bordjes, kopjes, kannetjes, vaasjes, theepotjes, ijscoupes, maar ook zijn er verschillende lintjes, knoopjes, roosjes, strikjes, plaksteentjes, kraaltjes en hangertjes die je mag gebruiken. De workshop is exclusief de kaars.

Je maakt iets unieks wat nergens te koop is in jouw eigen smaak. 

Kosten: € 22,50 per persoon.
Dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt om een hippe kandelaar te maken. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. (Op locatie alleen iets lekkers) Het totaalbedrag dient contant te worden voldaan na afloop van de workshop.

Tijd/Plaats: De workshop duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur . De workshop wordt bij mij thuis gegeven in een aparte workshopruimte. (Heemskerk, Noord Holland) KLIK HIER voor foto's van de workshopruimte. 

De workshop kan vanaf 10 personen ook op locatie gegeven worden. Buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf mijn huisadres, reken ik een kilometer/reistijdvergoeding (€0,50/km). Als je met een hele grote groep bent, kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 100 pers.)

Aantal Deelnemers: Bij mij in de workshopruimte heb ik plaats voor maximaal 10/12 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen.

 Workshop de luxe: Je kunt ook een `workshop kandelaar maken de luxe` boeken. Een workshop de luxe kost €29,95. Hierbij zit dan extra inbegrepen naast de standaard workshop: allerlei lekkere hapjes en snoeperijen (zoet en hartig). Er wordt ook wijn, bier en fris geschonken.

Wil je een workshop boeken in combinatie met een professionele high tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER voor de beschikbare workshopdata

Aanbieding

  • dhl

Gastenboek

  • 18-11-2017 - Dat is nog eens leuk winkelen met 30% korting. Mijn...  lees meer
  • 30-10-2017 - Mijn bestelling is goed aangekomen bij mijn vriendin. Ze was...  lees meer
  • 07-06-2017 - hoi desi, ik wil graag samen met mijn vriendin een...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2017 Desi Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel