Workshop handlettering

Tijdens deze workshop ga je jouw favoriete quote op een poster of een kaart zetten in mooi vormgegeven letters.
In 2 1/2 - 3 uur worden verschillende lettertypes en voorbeelden van opmaak besproken en help ik je hoe je de tekst zo mooi mogelijk op papier krijgt. Daarnaast krijg je uitgebreid de tijd voor het maken van schetsen in potlood en het uitwerken van je schets met pen.
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met je eigen quote op een poster of een paar persoonlijke ansichtkaarten om op te sturen. 

Kosten: €24,95 per persoon.

Dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt voor de workshop Handlettering. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. (Op locatie alleen iets lekkers) Het totaalbedrag dient contant te worden voldaan na afloop van de workshop.

Tijd/Plaats: 
De workshop duurt ongeveer 2 uur . De workshop wordt bij mij thuis gegeven in een aparte workshopruimte. (Heemskerk, Noord Holland) 
KLIK HIER voor foto's van de workshopruimte.


De workshop kan vanaf 10 personen ook op locatie gegeven worden. Buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf mijn huisadres, reken ik een kilometer/reistijdvergoeding (€0,50/km). Als je met een hele grote groep bent, kan ik een locatie regelen om de workshop te geven.

 Aantal Deelnemers: 
Bij mij in de workshopruimte heb ik plaats voor maximaal 10/12 personen. Het minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 6 personen. 

 Workshop de luxe: 
Je kunt ook een workshop Handlettering de luxe boeken. Een workshop de luxe kost €32,50. Hierbij zit dan extra inbegrepen naast de standaard workshop: allerlei lekkere hapjes en snoeperijen (zoet en hartig). Er wordt ook wijn, bier en fris geschonken.

Wil je een workshop boeken in combinatie met een professionele high tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER voor de beschikbare workshopdata

Aanbieding

hanger hart hout, grijs € 1,50 € 1,00
  • dhl

Gastenboek

  • 23-04-2018 - Wat was het weer een leuke workshop! Bedankt voor al...  lees meer
  • 14-03-2018 - bedankt voor de gezellige workshop. we hebben genoten! lees meer
  • 03-01-2018 - Sleuterhangertje van olifant goed aangekomen ! Tevreden met het resultaat...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2018 Desi Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel