Workshop bedelarmbandje maken

 dasgenieten003.jpg

Tijdens deze workshop maken jullie allemaal een bedelarmbandje op maat. Je rijgt eerst een suedeveter door het metaalkleurige jasseron.  Daarna maak je diverse verschillende losse bedeltjes aan het jasseron (in totaal 15 stuks). Je kunt kiezen uit diverse vormen, kleuren en maten bedeltjes. Met de techniek kettelen is het ook mogelijk om van een kraal een bedeltje te maken.

Kosten: €24,95 per persoon.
Dit is inclusief alle materialen die je nodig hebt om een bedelarmbandje te maken. De workshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers. (Op loctie alleen iets lekkers) Het totaalbedrag dient contant te worden voldaan na afloop van de workshop.

Tijd/Plaats: De workshop duurt 2 uur tot 2 1/2 uur. De workshop wordt bij mij thuis gegeven in een aparte workshopruimte. (Heemskerk, Noord Holland) KLIK HIER voor foto's van de workshopruimte.
De workshop kan vanaf 10 personen ook op locatie gegeven worden. Buiten een straal van 20 km, gerekend vanaf mijn huisadres, reken ik een kleine kilometervergoeding (€0,50/km).

Aantal Deelnemers: Bij mij in de workshopruimte heb ik plaats voor maximaal 10/12 personen. Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen. Als je met een hele grote groep bent, kan ik een locatie regelen om de workshop te geven (tot 100 pers.)

 Workshop de luxe: Je kunt ook een `workshop bedelarmbandje de luxe` boeken. Een workshop de luxe kost €32,50. Hierbij zit dan extra inbegrepen naast de standaard workshop: allerlei lekkere hapjes en snoeperijen (zoet en hartig). Er wordt ook wijn, bier en fris geschonken.

Wil je een workshop boeken in combinatie met een professionele high tea? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

KLIK HIER voor de beschikbare workshopdata

workshopbedelarmbandjes002.jpg 

foto-hmxjiowj.jpg

Aanbieding

Penny black wallet € 32,95 € 29,95
  • dhl

Gastenboek

  • 19-04-2019 - Echt leuke spulletjes, hier word ik ook blij van lees meer
  • 06-11-2018 - snelle verzending, goede service en mooie artikelen. lees meer
  • 23-04-2018 - Wat was het weer een leuke workshop! Bedankt voor al...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2010 - 2019 Desi Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel