Mijn eigen creatieve plek op het wereldwijde web

Blog

Een nieuw matras, nieuwe fijne dromen

Een goed matras is natuurlijk onderdeel van het hebben van fijne dromen en een goede nachtrust. En laten we het in deze blog eens gaan hebben over een koudschuim matras. Want wat is een koudschuim matras en welke voordelen heeft dit matras. Laten we beginnen

 

Wat is een koudschuim matras?

Wanneer je het hebt over verschillende soorten matrassen, dan heb je het vaak over wat er in de binnenkant van een matras zit. Welke materialen zijn er in dit matras verwerkt om het een goed matras te maken. Bij een koudschuim matras is er een open celstructuur in het matras te vinden, wat het bovendien een unieke keuze maakt. Het materiaal in dit matras is een materiaal met een hoog aanpassingsvermogen, waardoor een koudschuim matras zich heel gemakkelijk kan aanpassen aan jouw lichaam. En op deze manier rekening houdt met de gewenste ondersteuning die uw lichaam nodig heeft. Of dit nu hard of stevig moet aanvoelen. Het matras past zich aan jouw lichaam aan.

 

De voordelen van een koudschuim matras op een rijtje

Omdat het matras zich aan uw lichaam aanpast, zijn er natuurlijk een aantal voordelen te vinden voor dit matras. En in deze blog gaan we ze voor jou op een rijtje zetten. 

  • Een koudschuim matras heeft een uitstekende ventilatie, dit dankzij een open celstructuur. 
  • Een hoog aanpassingsvermogen naar de contouren van jouw lichaam
  • Het matras is geur- en allergie vrij
  • Een koudschuim matras is ook erg duurzaam. De levensduur van een koudschuim matras is ongeveer 10 jaar of meer.
  • Een koudschuim matras heeft geen tot nauwelijks kuilvorming in het matras. Hierdoor hoef je ook niet te sjouwen om het matras om de zoveel jaar om te keren.
  • Een koudschuim matras is vlamvertragend. Bij een eventuele brand in uw huis is dit matras een veilige keuze.
  • Het matras is goed schoon te houden en gaat voor een lange tijd mee. 

 

Dit zijn enkele voordelen die bij een koudschuim matras naar voren komen. Wanneer je op zoek bent naar een nieuw matras is het altijd goed om te kijken naar de verschillende matrassen die er beschikbaar zijn en hierbij ook te kijken naar de punten die jij belangrijk vindt bij een matras. En daarnaast is het ook altijd belangrijk om een matras altijd goed uit te testen voordat je er een koopt. Vooral omdat je goed moet voelen of het matras wel fijn is en voldoet aan alle eisen die je hebt. Want uit verhaaltjes kan je al veel opmaken, maar voor iedereen ligt iets anders natuurlijk fijn en daarom is uittesten ook van belang. 

Geef een reactie