Mijn eigen creatieve plek op het wereldwijde web

Blog

Een weekendje weg met de meiden!

Lisa, Joann, Anne en ik gaan een weekend weg naar de Ardennen. Het wordt weer een heerlijke meidentrip in een prachtig huisje midden in de bossen. We zullen activiteiten doen zoals mountainbiken, een cocktailcursus en vooral genieten en ontspannen. De reis verloopt aan het begin al niet helemaal soepel. We zijn een uur van huis en Joann is haar oplader vergeten. Het is gelukkig niet het einde van de wereld, maar als dit het begin is, dan staat on het komende weekend nog een hele hoop te wachten.

Een prachtig huis

Ik ben er officieel van overtuigd dat wij het allermooiste huisje hebben van de Ardennen. Het heeft een hot tub met een houtgestookte zwembadverwarming. Ik gooi het hout er meteen in zodat het warm kan worden en wij heerlijk met z’n vieren kunnen genieten vanavond. Er staat vandaag al een hele hoop op de planning, maar eerst de kamerverdeling. Er zijn twee slaapkamer en we waren er al snel over uit, Lisa en Joann samen op één kamer en Anne en ik gaan samen. Die verdeling is er eigenlijk altijd al geweest, onbewust.

We hebben even een uurtje kunnen settelen en het is al tijd voor de cocktailcursus. Ieder moment verwachten wij Paco. Paco gaat ons cocktails leren maken, in ons eigen huisje. Hij neemt alle spullen mee die nodig zijn om cocktails te maken. Ik kan niet wachten! Na die lange autorit met de meiden, kan ik zeker wel een glaasje gebruiken.

Naar het ziekenhuis

Vandaag is de dag dat we gaan mountainbiken. Lisa en ik hebben dat al vaker gedaan, maar Joann en Anne nog nooit. Dit wordt spannend. We krijgen instructies en bescherming om. Het is redelijk glad in de bossen en de instructeur waarschuwt ons om voorzichtig te rijden. Joann raakt al lichtelijk in paniek wanneer ze hoort dat de val kans groter is geworden door al dat gladheid. We stappen op de fietsen en het onvoorstelbare gebeurt. We zijn nog geen 5 kilometer verder en Joann valt van haar fiets. Ze zag de uitstekende wortel niet op tijd. Het eerste wat ik zag was overal bloed. Iedereen schrok zich rot en belde meteen de instructeur. Uiteindelijk moest Joann haar been laten nakijken in het ziekenhuis. Gelukkig was er niks ernstigs aan de hand, maar haar ouders hebben haar opgehaald en mee naar huis genomen. Lisa, Anne en ik hebben de avond heerlijk afgesloten in de warme hot tub. Dit hebben wij wel verdiend na zo’n intensieve dag.

Geef een reactie