Mijn eigen creatieve plek op het wereldwijde web

Blog

Jouw eigen telefoonhoesje!

Voor velen is de mobiele telefoon momenteel het belangrijkste object dat ze in hun bezit hebben. Dat is logisch, aangezien al onze informatie en herinneringen op onze mobieltjes staan. Zo doen we onze geldzaken tegenwoordig op de telefoon, staan diverse sociale mediakanalen op de mobiel en daarnaast blijven we continu met elkaar in contact via de mail, sms of WhatsApp. Dit maakt dat wij onze telefoon maar wat graag bij ons houden. Bij sommige mensen kan dit echter iets te ver gaan. Sommigen kunnen namelijk zowat niet meer leven zonder hun mobiele telefoon en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Veel van ons laten ook regelmatig hun telefoon op de grond vallen. Uiteraard kan dit wel eens gebeuren, maar het onhandige is dat veel telefoons niet tegen een val kunnen. Hierdoor kunnen zaken als een scherm of camera relatief snel kapotgaan. Dit wil je voorkomen op alle mogelijke manieren. Hierom gebruikt bijna iedereen een telefoonhoesje! 

 

Diverse soorten en maten

Telefoonhoesjes zijn te vinden in ontzettend veel soorten en maten. Daarom kan je bijna altijd wel jouw perfecte telefoonhoesje vinden. De hoesjes hebben vaak een leuk motief of printje op het hoesje staan. Zo zijn er de soorten met vlaggen van landen of afbeeldingen van dieren. De varianten die ook steeds meer verkocht worden zijn de soorten met een speciale kleur die op een transparante manier op het hoesje te vinden is. Daarnaast zijn de hoesjes natuurlijk voor diverse telefoonmerken en modellen te verkrijgen. Doordat er momenteel zoveel aanbieders van telefoons op de markt zijn, spelen ook de fabrikanten van de hoesjes hierop in. Zo kan je bij een site zoals case24 makkelijk de zoektocht naar jouw nieuwe telefoonhoesje filteren op het model en merk van jouw mobiele telefoon. 

 

Liever zelf ontwerpen?

Je kan er ook voor kiezen om zelf jouw eigen telefoonhoesje te ontwerpen. Zo geef je een exclusief ontwerp dat jouw hoesje op jouw eigen manier origineel maakt. Je kan er dus een persoonlijke draai aan geven. Zo kan je zelf een creatief bestandje opstellen en uitwerken in een programma zoals Canva, maar je kan uiteraard ook gewoon een foto insturen. Dit is tevens een leuk cadeau om een familielid, vriend of vriendin voor de verjaardag te geven. Zelf telefoonhoesje maken? Zorg er dan wel voor dat je het juiste model selecteert, zeker als je een telefoon hoesje voor iemand anders bestelt. Dit zal ongetwijfeld het leukste cadeau zijn dat je ooit aan iemand zal geven. Vergeet niet meteen ook voor jezelf een gepersonaliseerd hoesje te maken nu je er toch mee bezig bent.   

Geef een reactie