Een kaarthouder is tegenwoordig meer dan voldoende

Weet je nog, niet eens zo heel lang geleden hadden jullie altijd een portemonnee mannen! Die portemonnee zat, als je rechts was in je rechter kontzak en als je links was in je linker kontzak. Natuurlijk zijn er nog steeds mannen die een echte portemonnee hebben. En daar is nog best wat voor te zeggen. Maar kun je tegenwoordig niet gewoon toe met alleen een kaarthouder? Contant geld wordt bijna niet meer gebruikt en bonnetjes kun je tegenwoordig gewoon laten mailen. Een kaarthouder met daarin je pinpassen, je creditcards, je rijbewijs en je ID kaart. Je hebt dan altijd alles bij je. Meer is niet nodig!

Een kaarthouder met een kleingeldvak is de ultieme combinatie

Je hebt dan nog maar zelden contant geld nodig en aan munten valt al helemaal bijna niet meer te komen. Maar toch kan het wel handig zijn om wat munten bij je te dragen. Voor de mensen van de daklozenkrant of voor een collecte aan de deur. Natuurlijk kun je ook deze mensen tegenwoordig via een QR code betalen, maar wat klein geld op zak hebben is toch wel handig. En wat denk je van een kleine hoeveelheid papiergeld? Er is nog wel eens een storing bij de banken of in de supermarkt. Je kunt dan in ieder geval je boodschappen afrekenen. Ja, als je het zo bekijkt dan zijn dit punten voor de portemonnee en niet per se voor de kaarthouder.

Wat past bij jou?

Ben je altijd gewend om een dikke portemonnee in je achterzak te hebben? Niet zozeer dik van het geld als wel van de bonnen, spaarzegels en dat soort dingen? Dan kan het best even wennen zijn wanneer je er voor kiest om het voortaan zonder te doen. Je loopt er zelfs een beetje naar en je zit altijd een beetje scheeft. Heb je nooit een portemonnee mee, maar gebruik je liever een kaarthouder? Dat kan natuurlijk ook. Het gaat erom dat jij kunt betalen en je jezelf kunt identificeren als dat nodig is.

Een portemonnee of een pashouder?

Je kunt kiezen uit heel veel verschillende soorten van beide items. Je kunt ieder kleur en ieder materiaal kiezen dat je maar wilt. Het gaat erom dat jij je pasjes kunt terugvinden op het moment dat jij dat wilt en dat je, als het nodig is, ook de beschikking hebt over wat cash. Jij bepaalt waar jij je het prettigst bij voelt. Of betaal je tegenwoordig alles al met je smartwatch?

 

Gerelateerde berichten

Populaire blogs