Mijn eigen creatieve plek op het wereldwijde web

Blog

Stedentripje in eigen land

We zitten alweer even een tijdje in april en dat betekent voor velen van ons dat de meivakantie er alweer aan begint te komen. Nog niks gepland maar wil je eigenlijk toch even weg? Helaas zijn we door de huidige pandemie erg beperkt in wat we wel en niet mogen. Maar alsnog is het belangrijk om er het beste van te maken! Ons eigen mooie landje heeft namelijk veel meer te bieden dan jij denkt! En als het weer een beetje mee zit kan je ook in Nederland een heerlijke vakantie hebben! Pak je koffers in, neem je favoriete Mason Garments dames of Mason Garments heren mee en vergeet ook vooral je mooiste zonnebril niet mee te nemen, en het genieten kan beginnen! Maar wat zijn nou mooie plekken in Nederland waar je een gezellige vakantie kunt hebben?

De Veluwe

De Veluwe vormt een van de grootste, mooiste en ook veelzijdigste natuurgebieden van Nederland. Je kunt fietsen en wandelen door het prachtige bos- en heidelandschap. En wat dacht je van de vele ruiterpaden en de mountainbikeroutes? In de vlakbij elkaar gelegen nationale parken Hoge Veluwe en Veluwezoom spot je edelherten, wilde zwijnen, vossen, reeën en de zeldzame boommarter. Als je wilt, kun je ook lekker (kite)surfen of zeilen op het Veluwemeer. Gezellige Veluwedorpjes als Ermelo, Garderen, Hoenderloo, Beekbergen en Putten zijn ideaal voor een onderbreking van een fietstocht om even te winkelen of op een terrasje te zitten.

Waddeneilanden

Onze eigen Waddeneilanden: wat zijn ze eigenlijk verbluffend mooi! De brede zandstranden, de wind in de duinen, de prachtige wandel- en fietspaden, de gezellige dorpjes met hun heerlijke terrasje: dit is Nederland vakantieland op zijn best, zéker als het weer meezit. Wat alle eilanden gemeen hebben, zijn de brede zandstranden en de prachtige duingebieden, maar ieder eiland is ook weer uniek op zich. Texel is het grootste Waddeneiland met maar liefst dertig kilometer aan stranden. Pittoresk Vlieland is het ietwat meer chique en alternatieve eilandje dat het verst van de kust gelegen is. Terschelling is, vooral ’s zomers, een echt jongereneiland vol drukte en gezelligheid. Op het heerlijk kneuterige familie-eiland Ameland heb je het schoonste strand en kom je veel te weten over de walvisvaart en het ongerepte Schiermonnikoog is de kleinste gemeente van Nederland met slechts één dorpje, ideaal voor de échte natuurliefhebber en rustzoekers.

Steden

Maar ook is het superleuk om een weekendje naar een leuke stad in Nederland te gaan. Van Rotterdam tot Amsterdam, je vermaakt je echt wel. Een lekker dagje shoppen en daarna luxe dineren. Een mooi hotel erbij boeken en jullie weekendje weg kan niet meer stuk. En ook bij zo’n leuk stedentripje komen je favoriete Mason Garments altijd goed van pas, stijlvol en ze lopen heerlijk!

Geef een reactie